Kaas- & wijnavond met X-Posure

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 17 januari 2015 19u00 - 02u00
Parochiezaal St.-Jozef - RUISBROEK-DORP 30A, 2870 RUISBROEK

Verslag

Onze kaas- & wijnavond begon natuurlijk met een overheerlijke kaasschotel. De Parochiezaal was mooi gemaakt, het kader was gezellig en wat kan er dan beter smaken dan een lekker stuk kaas mét daarbij een goed glas witte of rode wijn. Ook de niet-kaaseters vergeten wij niet want voor hen voorzien wij een stevige vleesschotel.

Natuurlijk was het niet de bedoeling om stilletjes te blijven zitten. X-Posure zette de avond in met enkele mooie nummers waarvoor het applaus niet uitbleef. De dansers konden zich echter niet bedwingen en maakten de dansvloer constant onveilig tot/met zelfs de bekende bootdans. Ondertussen werd er meegezongen alsof het toch wel het laatste liedje was.

X-Posure wist iedereen te vermaken met bekende liedjes, kortom heerlijk om bepaalde nummers nog eens 'live' terug te horen. Want kwaliteit drijft boven. En dat is wel duidelijk met X-Posure. En daarom komen ze op zaterdag 16 januari 2016 terug. Want zo'n kans om te feesten laten wij in onze Landelijke Gilde - in Ruisbroek - niet liggen.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
XPosure
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Ruisbroek
Prijs
€ 20,00
Een hele avond à volonté eten & drinken voor iedereen met kaas en wijn, een supergezellige avond voor iedereen. Voor slechts 1 prijs. Waar vindt je zoiets nog? toch alleen maar bij Landelijke Gilde Ruisbroek.......
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03 886 90 85

Meer activiteiten