Ronde van Klein Brabant

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 23 juni 2019 09u00 - 18u00
Dienstencentrum De Nieuwe Ark - KERKSTRAAT 34, 2870 RUISBROEK
Twee recreatieve fietstochten in Klein Brabant & Vaartland.

Op zondag 23 juni 2019 kan je Klein Brabant én het Vaartland verkennen en genieten van misschien wel de mooiste streek van Vlaanderen. Wij hebben voor u twee mooie fietstochten uitgestippeld: een kleine ronde van ongeveer 20 km en een grote ronde van 45 km.

Vertrekken doe je in Ruisbroek, aan het Dienstencentrum De Nieuwe Ark. Tijdens de fietstochten kan u écht genieten van deze mooie schilderachtige streek. In het Hertsveld in Leest kan u een pauze nemen, écht midden van het veld, waar u kan genieten van een koffie of een pintje.

Via de vele speciale fietspaden komt u uiteindelijk terug in Ruisbroek. De kleine én de grote fietstochten zijn volledig bewegwijzerd met duidelijke pijlen.

De Ronde van Klein Brabant is dit jaar opnieuw in handen van de leden van de Landelijke Gilde in Ruisbroek. De afdeling én de plaats waar het in 2016 allemaal begon in Klein Brabant. Met de Ronde van Klein Brabant.

 

Praktisch

Vertrek
Dienstencentrum De Nieuwe Ark, Kerkstraat 34 te Ruisbroek (Antw.)
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Ruisbroek
Prijs
€ 5,00
Inbegrepen voor elke deelnemer o.a. de verzekering, een appel en een aandenken. Plus voor iedere deelnemer een ticket voor onze tombola.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03 886 90 85 - Ludo Van Loon

Meer activiteiten