Zakdoek, een avondje plezier

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 9 november 2013 20u00 - 23u59
Parochiezaal St.-Jozef - RUISBROEK-DORP 30A, 2870 RUISBROEK

Verslag

Zaterdag 09 november, iets voor 7 uur 's avonds......
Wat niemand in het bestuur verwachtte, gebeurde toch. De eerste mensen zochten al hun plaats in de zaal. En het was duidelijk dat sommige mensen Zakdoek nog nooit gezien hadden. Want ze richtten zich naar het podium. De Parochiezaal liep snel vol en omstreeks 8 uur was er geen enkele tafel meer vrij. Intussen werkten onze garçons en onze tappers zich uit de naad want iedereen wilde natuurlijk zijn drank voor het zou beginnen.
Omstreeks kwart over 8 opende onze secretaris Ludo de avond, hij heette iedereen welkom op deze speciale viering van 100 jaar Landelijke Gilde Ruisbroek. Hij was er zeker van dat de mensen zich - met Zakdoek - even goed zouden amuseren als 100 jaar geleden.
Zakdoek pakte iedereen in met hun liedjes, hun humor en hun uitspraken. En zelfs de mensen "in de 2e klas" werden niet vergeten. Bijna elke tafel kreeg wel een serenade, aangepast aan de mensen die er zaten. En het bestuur zal, vanuit de poppenkast, dat het goed was.
Na de pauze volgde o.a. nog een sublieme solo van Tom "Rieu", de violist. Maar ook het publiek deed wel speciaal en héél goed mee. Tijdens een accordeonsolo danste een ietwat oudere dame alsof haar leven er van afhing . En zelfs wij weten niet wie dit was.......??
Zakdoek sloot het optreden af met een eigen nummer namelijk www.zakdoek.be waarin alle contactgegevens met véél vlijt werden gezongen. Ook door het publiek. Afscheid nemen zonder bisnummer, niet in Ruisbroek dus zong iedereen uit volle borst(en) mee op het afscheidsliedje van Zakdoek.
Voorzitter Ronny & secretaris Ludo trokken 's nachts maar 1 conclusie: het was goed, het was opnieuw Landelijke Gilde Ruisbroek.

Programma

20.00 - 23.00
Zakdoek

Praktisch

Vertrek
Aanvang 20.00 uur - Parochiezaal St.-Jozef
Artiest / Spreker / Gids
Zakdoek
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Ruisbroek
Meer weten?
Prijs
€ 15,00
Kaarten in voorverkoop kosten 10 Euro - Kaarten aan de kassa kosten 15 Euro. Voorverkoop van inkomkaarten bij de bestuursleden, door te bellen naar 03 886 90 85 of door een mailtje te sturen naar info.lg.ruisbroek@telenet.be.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03 886 90 85

Meer activiteiten