Ochtendwandeling & brunch

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 18 oktober 2015 08u00 - 13u00
Hof ter Zielbeek - SINT-KATHARINASTRAAT 191, 2870 RUISBROEK
Ochtendwandeling voor de liefhebbers in de eigen regio. Een wandeling die ongeveer 90 minuten duurt. Na afloop volgt dan de brunch. Leden die liever niet mee gaan wandelen, kunnen uiteraard wel mee gaan brunchen.

Wandelen en eten, dé ideale combinatie of zorgen voor de uiterlijke én de innerlijke mens. Toch een mooi vooruitzicht om te doen.

We starten om 08.00 uur aan het Hof van Coolhem voor onze wandeling op een zondagochtend. Onderweg wordt er gezorgd voor een drankje waarbij, als het koud is, de jeneverborrel wel smaakt. Twee ook!

Om 10.00 uur vergroot het aantal mensen aanzienlijk. Niet iedereen gaat mee wandelen, het moet ook niet. Maar zo 's morgens een keer lekker brunchen, onze leden zijn er wel voor te vinden. En deze keer op een totaal nieuwe locatie. Vlak bij Ruisbroek. Wedden dat de helft met de fiets komt? van sportief gedrag gesproken......

Inschrijven kan via onze bestuursleden nà ontvangst van de uitnodiging.

Tot binnenkort!

Programma

08.00 - 10.00
Ochtendwandeling
10.00 - 13.00
Brunch

Praktisch

Vertrek
Nog nader te bepalen
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Ruisbroek
Prijs
€ 15,00
De wandeltocht van 's morgens is natuurlijk gratis, inclusief de drank onderweg. Voor de brunch rekenen wij een schappelijke bijdrage voor een heerlijke brunch.
Reservatie
Inschrijven voor de brunch is noodzakelijk en verplicht. Wandelaars die niet mee eten, moeten zich vooraf niet aanmelden.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03 886 90 85 - Secretaris Ludo

Meer activiteiten